Ljummen morotscarpaccio
15 min
Förrätt
•
Carpaccio med skivad morot istället för kött är en färgglad, italiensk klassiker. En perfekt förrätt, antipasto, inför en maffig måltid.
Ingredienser
|
Morot
|
400 g |
|---|---|
|
Skållad och skalad mandel
|
½ dl |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
2 msk |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
| 1 dl | |
|
Rucola
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
173 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,9 g |
| Protein: | 11,5 % | 4,9 g |
| Fett: | 68,1 % | 13,3 g |
| Kolhydrater: | 20,4 % | 8,7 g |