Liten sallad på sked

Liten sallad på sked

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Svenskt, härligt salt och fräscht – allt på en sked.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

  • 2 fasta potatisar
  • 1 rött äpple
  • 4 rädisor
  • 100 g Kvibille® cheddar 6 mån Cheddar 6 mån 32%
  • 3 msk kallpressad rapsolja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 tsk stött kummin
  • ½ dl hackad färsk dill
  • 60 g forellrom eller regnbågsrom

Gör så här:

Gör så här:

Skala och koka potatisen. Låt den kallna. Kärna ur äpplet. Skär potatis, äpple, rädisor och ost i tärningar. Blanda med olja och citronsaft. Smaksätt med salt, peppar och kummin. Vänd nerdillen. Lägg salladen på 10 matskedar. Garnera med forellrom och ev dill.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem