Linsbiffar
1 tim 20 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
•
Linsbiffar med vitost smaksatta med spiskummin - mums! Det går även bra att forma smeten till små bollar, så har du vegetarisk linsbollar till den som önskar! Servera gärna dessa vegetariska biffar med färska mynta och fetaostkräm!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Kokta röda linser, ca 400 g
|
1 förp |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Malen spiskummin
|
2 tsk |
|
Chili flakes
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Ägg
|
1 |
|
Majsstärkelse
|
2 msk |
| 150 g | |
|
Panko
|
2 dl |
| 2 msk | |
|
Bladpersilja eller mynta
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
313 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7 g |
| Protein: | 19,5 % | 15 g |
| Fett: | 48,6 % | 17,2 g |
| Kolhydrater: | 31,9 % | 24,6 g |