Limesnurror

Limesnurror

Betyg

(10 st)

Elegantare än vetebröd, lättare än wienerbröd! Fyll färdig smördeg med en lätt och frisk kvarg. Godast nygräddade.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 32 st

Gör så här:

Gör så här:

Halvtina degplattorna. Kavla ut dem 2 – 3 cm på bredden. Blanda kvarg och limeskal. Bred smeten över varje degplatta. Rulla ihop från långsidan till 4 degrullar. Låt dem ligga i frysen ca 30 min. Sätt ugnen på 225°. Skär varje degrulle med vass kniv i 8 bitar. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen 12 – 15 min. Låt dem svalna. Sikta över florsocker.

Tips:

Förvara fyllda rullar i frysen. Halvtina, skär och grädda före servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem