Libapizza
30 min
Brunch
Huvudrätt
•
Libapizza är ett enkelt sätt att få fram tunna och goda pizzor på nolltid. Med krämig crème fraiche och mozzarella som bas kan du sedan toppa din libapizza efter smak. Nötter, vitost och färska örter passar alldeles utmärkt på en libapizza.
Ingredienser
|
Libabröd
|
4 |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Riven mozzarella ost
|
150 g |
Topping:
|
Parmaskinka
|
150 g |
|---|---|
|
Cocktailtomater, halverade
|
250 g |
|
Rödlök, skivad
|
1 |
| 150 g | |
|
Rostade pinjenötter
|
100 g |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
|
Flingsalt
|
|
|
Chili flakes
|
|
|
Kallpressad olivolja
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
783 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,5 g |
| Protein: | 22,4 % | 43,1 g |
| Fett: | 46,2 % | 40,9 g |
| Kolhydrater: | 31,4 % | 60,5 g |