Levain med paprikafärskost, citronmarinerad zucchini och fetaost
20 min
•
Matig macka med krämig zucchisallad. Lägg gärna isbergssalladen i iskallt vatten en stund så blir den krispig.
Ingredienser
|
Lantbröd
|
8 skivor |
|---|---|
|
Zucchini à 300 g
|
1 |
| 100 g | |
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Plockad färsk basilika
|
1 kruka |
|
Tomater
|
2 |
| 100 g | |
|
Isbergssallad
|
4 blad |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Saltrostade solroskärnor
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
473 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 13,4 % | 15,6 g |
| Fett: | 39,4 % | 21,1 g |
| Kolhydrater: | 47,2 % | 54,9 g |