Laxpytt
                                
                                     30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Rena, fräscha smaker tillagas i panna och förenas av en pepparrotssås. Du kan byta laxen mot annan fisk eller kanske kyckling.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Laxfilé
                                            
                                     
                                 | 
                                600 g | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Färskpotatis
                                            
                                     
                                 | 
                                900 g | 
| 
                                     
                                            
                                                Färsk färsk sparris
                                            
                                     
                                 | 
                                200 g | 
| 
                                     
                                            
                                                Färska rödlökar
                                            
                                     
                                 | 
                                2 | 
| 
                                     
                                            
                                                Gul zucchini
                                            
                                     
                                 | 
                                1 | 
| 
                                     
                                            
                                                Salt
                                            
                                     
                                 | 
                                1 tsk | 
| 
                                     
                                            
                                                Peppar
                                            
                                     
                                 | 
                                2 krm | 
| 
                                     
                                            
                                                Dillvippor
                                            
                                     
                                 | 
                                4 | 
Sås:
| 2 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Riven pepparrot
                                            
                                     
                                 | 
                                3 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Salt
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ tsk | 
| 
                                     
                                            
                                                Vitpeppar
                                            
                                     
                                 | 
                                1 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
631 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,7 g | 
| Protein: | 22,9 % | 35,6 g | 
| Fett: | 52,8 % | 37,7 g | 
| Kolhydrater: | 24,3 % | 37,7 g |