Laxcarpaccio med pepparrotskräm
30 min
Förrätt
•

En elegant och lättgjord förrätt. Skär laxen riktigt tunt. Det går lätt om den inte är helt tinad.
Ingredienser
Fryst laxfilé, mittbit
|
200 g |
---|---|
Pressad citron
|
1 msk |
Olivolja
|
1½ msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Pepparrotskräm:
1 dl | |
Finriven pepparrot
|
2 msk |
Salt
|
1 krm |
Litet äpple
|
1 |
Gurka, ca 5 cm
|
1 bit |
Rädisor
|
2 |
Rågbröd
|
1 skiva |
Krasse
|
1 ask |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
220 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 9 g |
Fett: | 16 g |

