Fiskburgare med smögenröra

Fiskburgare med smögenröra

Betyg

(8 st)

Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g fiskfiléer t ex gös
  • 1 tsk salt
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja

Smögenröra:

Gör så här:

Gör så här:

Börja med smögenröran. Skala och hacka räkorna. Rör ihop crème fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar. Salta fisken. Stek den i smör-&rapsolja 3–4 min på varje sida. Dela bröden och rosta snittytan i en torr varm stekpanna. Lägg ihop dem med sallad, fisk och smögenröran.

Tips:

Räkor med skal kan bytas ut till 80 g räkor utan skal.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem