Torskburgare

Torskburgare

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Frasiga torskburgare av smörstekta torskfiléer med pankopanering som kommer få barnen att sluta säga nej till fisk. Servera i stekta brödskivor med en ostskiva.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Gör så här

Gör så här

Skär fisken i 4 lika stora delar. Blanda mjöl och salt. Vispa upp ägget. Vänd fiskbitarna först i mjölblandningen, därefter i ägget och till sist i panko. Stek fisken i smör ca 4 min på varje sida. Lägg en ostskiva på varje fiskbit. Skär av kanterna på brödskivorna och stek bröden i smör tills de är gyllenbruna. Skiva tomaterna tunt. Skär citronen i klyftor. Fördela alla ingredienser på brödskivorna. Servera med en citronklyfta.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 625 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 43 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag