Fiskburgare med limedressing

Fiskburgare med limedressing

Betyg

(0 st)

15 min

Snabb och enkel fiskburgare med fräsch dressing. Vill du ha lite extra sting, strö på chiliflakes eller ha lite chilisås i dressingen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Limedressing:

Tillbehör:

  • ½ rödlökar
  • 4 glutenfria hamburgerbröd
  • 40 g babyspenat

Gör så här:

Gör så här:

Skär fisken i 4 bitar. Blanda ströbrödet med salt och peppar på en tallrik. Vänd fiskbitarna i blandningen och stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida.

Rör ihop ingredienserna till limedressingen. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Dela bröden och rosta snittytorna i en stekpanna. Lägg ihop dem med dressing, spenat, rödlök och fisk emellan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 620 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 55 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem