Fiskburgare med limedressing

Fiskburgare med limedressing

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

15 min

Snabb och enkel fiskburgare med fräsch dressing. Vill du ha lite extra sting, strö på chiliflakes eller ha lite chilisås i dressingen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Limedressing:

Tillbehör:

  • ½ rödlök
  • 4 glutenfria hamburgerbröd
  • 40 g babyspenat

Gör så här

Gör så här

Skär fisken i 4 bitar. Blanda ströbrödet med salt och peppar på en tallrik. Vänd fiskbitarna i blandningen och stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida.

Rör ihop ingredienserna till limedressingen. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Dela bröden och rosta snittytorna i en stekpanna. Lägg ihop dem med dressing, spenat, rödlök och fisk emellan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 620 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 55 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag