Lax och tsatsiki med rom

Lax och tsatsiki med rom

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Gravad lax med en annorlunda tsatsiki på gurka, rödlök, matyoghurt och stenbitsrom. Strö rucola och ost över den gravade laxen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skivor gravad lax

Romantsatsiki:

Gör så här

Gör så här

Riv gurkan grovt, lägg den i en sil och strö över salt. Låt ligga ca 15 min. Skala och finhacka löken. Pressa saften ur gurkan och blanda gurkan med matyoghurt. Rör i lök, rom och peppar. Lägg upp laxen. Strö över ost, rucola och nymald svartpeppar. Servera med romtsatsiki.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag