Lax och tsatsiki med rom

Lax och tsatsiki med rom

Betyg

(4 st)

Gravad lax med en annorlunda tsatsiki på gurka, rödlök, matyoghurt och stenbitsrom. Strö rucola och ost över den gravade laxen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skivor gravad lax

Romantsatsiki:

Gör så här:

Gör så här:

Riv gurkan grovt, lägg den i en sil och strö över salt. Låt ligga ca 15 min. Skala och finhacka löken. Pressa saften ur gurkan och blanda gurkan med matyoghurt. Rör i lök, rom och peppar. Lägg upp laxen. Strö över ost, rucola och nymald svartpeppar. Servera med romtsatsiki.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem