Stekt lax med spenat- och fetaostpotatis

Stekt lax med spenat- och fetaostpotatis

Betyg

(2 st)

Lax med len och krämig gräddstuvad potatis, en perfekt vardagsrätt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Tina spenaten. Skala och dela potatis i bitar. Koka i lättsaltat vatten tills den nästan är klar, ca 10 min. Häll av vattnet och häll i grädde. Krydda med salt och peppar. Låt koka i några minuter. Rör ner spenat och smula i ost. Hetta upp smöret tills det blivit guldbrunt. Stek laxen 2-3 min per sida. Salta och peppra. Servera med potatisen och svarta oliver.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem