Laxsnittar med remoulad

Laxsnittar med remoulad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Enkla laxsnittar till fester och kalas. Toppa med en klick underbar remoulad på räkor, fänkål, pepparrot, äppelmos och gräslök. Mumsa och njut!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skivor rökt lax ca 100 g
  • 150 g räkor med skal
  • 200 g fänkål
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche crème fraiche 34%
  • 1½ tsk riven pepparrot
  • 1 tsk äppelmos
  • ½ krm salt
  • ½ dl hackad färsk gräslök
  • 4 skivor danskt rågbröd

Gör så här

Gör så här

Skala och grovhacka räkorna, spara några till garnering. Hyvla fänkålen tunt och skär strimlorna i bitar. Rör ihop räkor, fänkål, crème fraiche, pepparrot, äppelmos, salt och hälften av gräslöken. Dela bröd och lax i halvor. Vik laxen och lägg på brödskivorna. Klicka över remouladen och toppa med räkor och gräslök.

Näringsvärden, per portion exlusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa: