Laxsnittar med remoulad

Laxsnittar med remoulad

Betyg

(24 st)

Enkla laxsnittar till fester och kalas. Toppa med en klick underbar remoulad på räkor, fänkål, pepparrot, äppelmos och gräslök. Mumsa och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skivor rökt lax ca 100 g
  • 150 g räkor med skal
  • 200 g fänkål
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche crème fraiche 34%
  • 1½ tsk riven pepparrot
  • 1 tsk äppelmos
  • ½ krm salt
  • ½ dl hackad färsk gräslök
  • 4 skivor danskt rågbröd

Gör så här:

Gör så här:

Skala och grovhacka räkorna, spara några till garnering. Hyvla fänkålen tunt och skär strimlorna i bitar. Rör ihop räkor, fänkål, crème fraiche, pepparrot, äppelmos, salt och hälften av gräslöken. Dela bröd och lax i halvor. Vik laxen och lägg på brödskivorna. Klicka över remouladen och toppa med räkor och gräslök.

Näringsvärden, per portion exlusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem