Laxsnittar med remoulad
20 min
Buffé
Förrätt
•
Enkla laxsnittar till fester och kalas. Toppa med en klick underbar remoulad på räkor, fänkål, pepparrot, äppelmos och gräslök. Mumsa och njut!
Ingredienser
|
Rökt lax ca 100 g
|
4 skivor |
|---|---|
|
Räkor med skal
|
150 g |
|
Fänkål
|
200 g |
| 1 dl | |
|
Riven pepparrot
|
1½ tsk |
|
Äppelmos
|
1 tsk |
|
Salt
|
½ krm |
|
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
|
Danskt rågbröd
|
4 skivor |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
278 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,6 g |
| Protein: | 30,7 % | 21 g |
| Fett: | 44,8 % | 14,1 g |
| Kolhydrater: | 24,5 % | 16,8 g |