Laxsnittar med remoulad
20 min
Buffé
Förrätt
•

Enkla laxsnittar till fester och kalas. Toppa med en klick underbar remoulad på räkor, fänkål, pepparrot, äppelmos och gräslök. Mumsa och njut!
Ingredienser
Rökt lax ca 100 g
|
4 skivor |
---|---|
Räkor med skal
|
150 g |
Fänkål
|
200 g |
1 dl | |
Riven pepparrot
|
1½ tsk |
Äppelmos
|
1 tsk |
Salt
|
½ krm |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Danskt rågbröd
|
4 skivor |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
278 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 30,7 % | 21 g |
Fett: | 44,8 % | 14,1 g |
Kolhydrater: | 24,5 % | 16,8 g |

