Ingredienser
Lax
|
600 g |
---|---|
50 g | |
Rödlök
|
½ |
Broccoli
|
250 g |
Körsbärstomater
|
250 g |
Flingsalt
|
1 msk |
Kall sås till lax:
3 dl | |
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
Rödlök, finhackad
|
½ |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Stenbitsrom
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
Potatis
|
900 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Får du smör över? Forma det till en rulle i smörpapper och lägg i frysen. Ta fram och riv över all mat du vill sätta extra smak på!
Näringsvärden, per port
Energi:
366 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,2 g |
Protein: | 22,8 % | 20,6 g |
Fett: | 50,3 % | 20,8 g |
Kolhydrater: | 26,9 % | 24,3 g |

