Lantbröd med kantareller och rucola
15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Tillbehör
•
Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt parmaskinka.
Ingredienser
|
Kantareller
|
400 g |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Salt och peppar
|
|
|
Parmaskinka
|
4 skivor |
|
Rucola
|
|
| 150 g | |
|
Rostat lantbröd
|
4 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!
Näringsvärden, per port
Energi:
356 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,4 g |
| Protein: | 18 % | 15,8 g |
| Fett: | 50,6 % | 20,4 g |
| Kolhydrater: | 31,4 % | 27,5 g |