Lantbröd med kantareller och rucola
15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
•

Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt parmaskinka.
Ingredienser
Kantareller
|
400 g |
---|---|
1 msk | |
Salt och peppar
|
|
Parmaskinka
|
4 skivor |
Rucola
|
|
150 g | |
Rostat lantbröd
|
4 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!
Näringsvärden, per port
Energi:
356 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,4 g |
Protein: | 18 % | 15,8 g |
Fett: | 50,6 % | 20,4 g |
Kolhydrater: | 31,4 % | 27,5 g |

