Långbakade mandeläpplen

Långbakade mandeläpplen

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(22 st)

Långbakade äpplen får en intensiv smak och fyllningen blir god och seg som kola. En härlig efterrätt som passar bra med en klick grädde eller en skopa vaniljglass.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 125°. Kärna ur äpplena och ställ i en ugnssäker form. Riv mandelmassan och arbeta ihop med smör, socker och kanel. Fördela det mesta av fyllningen i äpplena, toppa med resten. Täck äpplena med bakplåtspapper. Baka i mitten av ugnen ca 2 tim. Servera äpplena med lättvispad grädde.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem