Ge lammet extra smak med skalade vitlöksklyftor och färska rosmarinkvistar. Stick hål i köttet genom nätet och tryck in vitlök och rosmarin.
480 kcal
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 20 g |
Benfri lammstek
|
800 g |
---|---|
Salt
|
1½ tsk |
Svartpeppar
|
1 tsk |
Sparrispotatis eller delikatesspotatis
|
1 kg |
---|---|
Aubergine
|
1 |
Kalamataoliver
|
2 dl |
Färsk rosmarin
|
½ kruka |
Olivolja
|
2 msk |
Salt
|
1 tsk |
50 g | |
Gul lök
|
½ |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Krossade tomater, à 400 g
|
1 burk |
Vatten
|
2 dl |
Ljus tahini
|
3 msk |
Strösocker
|
½ tsk |
Salt och svartpeppar
|