Lammfärsbullar med färskostkräm

Lammfärsbullar med färskostkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

Saftiga lammfärsbullar med mycket smak och en spännande touch av indisk kryddning. Lammfärsen kan bytas ut mot viltfärs.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Färskostkräm:

Rostade rotfrukter:

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop ingredienserna till färskostkrämen och ställ i kyl. Sätt ugnen på 175°. Skala och dela rotfrukterna i stora bitar. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Spray rikligt med smör-&rapsolja på rotfrukterna och salta. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök och övriga ingredienser. Rulla färsen till stora bullar, ca 16 st. Stek bullarna runtom i smör i en stor stekpanna 7–10 min. Servera med färskostkräm och rostade rotfrukter.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem