Lammbog med pico de gallo och crème fraiche
•
Imponera på dina gäster med en lammbog signerad Årets Kock! Mustiga och spännade smaker i en härlig buljong toppad med lamm, pico de gallo och sval crème fraiche.
Ingredienser
|
Lammbog
|
2 kg |
|---|---|
|
Gula lökar
|
2 |
|
Vitlöksklyftor
|
4 |
| 2 msk | |
|
Vatten
|
1½ liter |
|
Korianderfrön
|
1 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Pico de gallo:
|
Plommontomater
|
2 |
|---|---|
|
Silverlök
|
1 |
|
Färsk koriander
|
1 kruka |
|
Pressad limesaft
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
| 2 dl | |
|
Lime
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
930 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,5 g |
| Protein: | 45,4 % | 103,8 g |
| Fett: | 49,8 % | 52,4 g |
| Kolhydrater: | 4,8 % | 11 g |