Lamm med vitlök och getostkräm

Lamm med vitlök och getostkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(59 st)

Svenskt lamm är som allra bäst på hösten. Servera det med rostade vitlökshalvor och underbar getostkräm.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Ostkräm:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 125°. Salta och peppra köttet och bryn det runt om i smör-&rapsolja. Dela vitlökarna i halvor. Blanda med 1 msk smör-&rapsolja, timjan och rosmarin. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med köttet. Tillaga i mitten av ugnen tills köttets innertemperatur är 58°, ca 30 min. Låt köttet vila 10 min. Mixa osten med yoghurt till en slät kräm, smaksätt med klippt krasse. Skär köttet i skivor och servera med ostkräm och vitlök.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag