Kycklingwraps med cottage cheese

Kycklingwraps med cottage cheese

Betyg

(2 st)

Smakrik wrap som blir krämig av avocado och cottage cheese. Vill du göra wrappen vegetarisk kan du lätt byta ut kycklingen mot quorn eller andra vegetariska filéer.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kryddblandning

  • 2 tsk malen spiskummin
  • 1 msk malen koriander
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • ½ tsk salt
  • 600 g kycklingbröstfilé
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 rödlök
  • 1 ask cocktailtomater
  • 2 avokado
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • 8 blad romansallad
  • 8 tortillabröd

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ihop kryddblandningen. Strimla kycklingen i tjocka strimlor på längden. Skär paprika och lök i strimlor. Hacka tomat och avokado. Pressa vitlöken. Fräs kyckling, vitlök och rödlök i en stekpanna i olivolja tillsammans med kryddblandningen i cirka 1 minut. Tillsätt paprikan och fräs på svag värme tills kycklingen är genomstekt. Fördela kycklingblandningen, cottage cheese och resten av grönsakerna på ett stort salladsblad invirat i ett varmt tortillabröd.

Tips:

Receptet är framtaget av Amelie Håkansson.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem