Kycklingwraps med cottage cheese

Kycklingwraps med cottage cheese

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Smakrik wrap som blir krämig av avocado och cottage cheese. Vill du göra wrappen vegetarisk kan du lätt byta ut kycklingen mot quorn eller andra vegetariska filéer.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kryddblandning

  • 2 tsk malen spiskummin
  • 1 msk malen koriander
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • ½ tsk salt
  • 600 g kycklingbröstfilé
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 rödlök
  • 1 ask cocktailtomater
  • 2 avokado
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • 8 blad romansallad
  • 8 tortillabröd

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ihop kryddblandningen. Strimla kycklingen i tjocka strimlor på längden. Skär paprika och lök i strimlor. Hacka tomat och avokado. Pressa vitlöken. Fräs kyckling, vitlök och rödlök i en stekpanna i olivolja tillsammans med kryddblandningen i cirka 1 minut. Tillsätt paprikan och fräs på svag värme tills kycklingen är genomstekt. Fördela kycklingblandningen, cottage cheese och resten av grönsakerna på ett stort salladsblad invirat i ett varmt tortillabröd.

Tips:

Receptet är framtaget av Amelie Håkansson.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem