Kycklingwrap med spenat

Kycklingwrap med spenat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Tunt, mjukt tunnbröd är fantastiskt att fylla och ta med sig i farten. Fyll det med färskost, massor av grönt, plockad grillad kyckling och rikligt med citronpeppar.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 fyrkantigt mjukt tunnbröd
  • ½ dl Arla® färskost naturell med kvarg
  • 1 grillad kycklingklubba
  • 30 g babyspenat
  • 1 krm citronpeppar

Gör så här

Gör så här

Bred färskosten på tunnbrödet. Plocka kycklingköttet från benet och fördela på tunnbrödet. Strö över spenat och citronpeppar. Rulla ihop till en rulle och skär diagonalt till mindre bitar.

Näringsvärden, per

  • Energi: 525 kcal
  • Protein: 50 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag