Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Kycklingbuljong
Kycklingbuljong
60+ min
Lämplig för frysning
•
Kommentarer
Av skrovet från ugnsgrillad kyckling gör du lätt matig och smakrik buljong. Förvara buljongen i kylen och använd den till exempel som bas i en mustig soppa.
Andra liknande recept
20 min
Potatis- och purjolökssoppa med kyckling
(42)
Budget
1 tim
Ramen med kyckling
(257)
Budget
20 min
Kycklingsoppa med stil
(781)
20 min
Kycklingsoppa med nudlar
(436)
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Dela kycklingskroven i bitar och lägg i en kastrull. Häll på vatten så att det knappt täcker och salta.
Skala och dela lök och morot i bitar. Lägg ner lök, morot och pepparkorn i kastrullen. Koka på medelvärme ca 45 min.
Sila och låt buljongen svalna.
Klart!
Ingredienser
Ugnsstekta citron- kycklingar
skrovet av 2
Salt per liter vatten
1 tsk
Gul lök
1
Morot
1
Svartpepparkorn
5
Andra liknande recept
20 min
Potatis- och purjolökssoppa med kyckling
(42)
Budget
1 tim
Ramen med kyckling
(257)
Budget
20 min
Kycklingsoppa med stil
(781)
20 min
Kycklingsoppa med nudlar
(436)
40 min
Italiensk kycklingsoppa
(245)
15 min
Thaisoppa med kyckling och glasnudlar
(109)
Budget
35 min
Tom Kha Gai
(198)
15 min
Snabb thaisoppa med kyckling
(34)
1 tim
Laksa
(5)
20 min
Kycklingsoppa med risoni
(235)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum