Kycklingleverterrin med balsamicosirap
4 tim 45 min
•
Arbetstid: 45 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Testa att göra kycklingleverterrin - det här receptet är som en dröm för smaklökarna!
Ingredienser
|
Kycklinglever
|
400 g |
|---|---|
|
Blandsvamp
|
200 g |
|
Portvin
|
4 msk |
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 150 g |
Balsamicosirap:
|
Balsamvinäger
|
1 dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
270 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 15,3 % | 10,2 g |
| Fett: | 57 % | 17,4 g |
| Kolhydrater: | 24,5 % | 16,3 g |