Kycklinglevermousse med hasselnötter och glöggkokt rödlök
1 tim
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Läcker och lättlagad mousse som får en spännande julsmak med den glöggkokta löken.
Ingredienser
Kycklinglever
|
200 g |
---|---|
Schalottenlök
|
½ |
Salt
|
½ tsk |
25 g | |
1½ dl | |
Vinbärsgelé
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
Rödlök
|
1 |
---|---|
Glögg
|
1 dl |
Till servering:
Baguette
|
½ |
---|---|
2 msk | |
Rostade hasselnötter
|
25 g |
Cornichons
|
12 |
Färsk timjan
|
2 kvistar |
Gör så här
Näringsvärden, per styck
Energi:
148 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 7 g |
Fett: | 11 g |

