Kycklinglasagne
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Frysbar
•
&format=webp)
Detta recept på kycklinglasagne är lättlagat och smakrikt för hela familjen. En mustig och gräddig sås med kyckling, champinjoner och purjolök varvas mellan lasagneplattor och riven mozzarella. Skönt att slippa laga två olika såser, här kör vi allt i ett! Servera med en krispig blandad grönsallad.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Kycklingbröstfilé
|
600 g |
---|---|
Champinjoner
|
250 g |
Purjolök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
4 |
2 msk | |
Tomatpuré
|
2 msk |
Torkad rosmarin
|
2 tsk |
Sambal oelek
|
1 msk |
Konserverade körsbärstomater
|
400 g |
5 dl | |
Kycklingbuljong
|
1 tärning |
150 g | |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Salt och svartpeppar
|
|
Lasagneplattor, gärna fullkorn
|
ca 10 |
Till servering:
Blandad grönsallad
|
---|

