Kycklingköttbullar med rödkålsallad i tunnbröd

Kycklingköttbullar med rödkålsallad i tunnbröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

Turkisk falafel översatt till svenska blir vinterutflyktens höjdpunkt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • tunnbröd
  • salladsblad
  • klyftor av äpplen

Gör så här:

Gör så här:

Blanda grädde och ströbröd och låt svälla 5-10 min. Rör ner färs, salt och peppar. Forma till små köttbullar och stek dem på medelvärme i smör 3-5 min. Strimla kålen fint och blanda med crème fraiche och övriga ingredienser. Fördela salladsblad, kycklingköttbullar, rödkålssallad och äppleklyftor på tunnbröden. Vik ihop och vira in i servetter eller smörgåspapper.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 630 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem