Kycklingköttbullar med rödkålsallad i tunnbröd

Kycklingköttbullar med rödkålsallad i tunnbröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Turkisk falafel översatt till svenska blir vinterutflyktens höjdpunkt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • tunnbröd
  • salladsblad
  • klyftor av äpple

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda grädde och ströbröd och låt svälla 5-10 min. Rör ner färs, salt och peppar. Forma till små köttbullar och stek dem på medelvärme i smör 3-5 min. Strimla kålen fint och blanda med crème fraiche och övriga ingredienser. Fördela salladsblad, kycklingköttbullar, rödkålssallad och äppleklyftor på tunnbröden. Vik ihop och vira in i servetter eller smörgåspapper.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 630 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag