Kycklingköttbullar med rödkålsallad i tunnbröd
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Turkisk falafel översatt till svenska blir vinterutflyktens höjdpunkt!
Ingredienser
Kycklingfärs
|
400 g |
---|---|
1½ dl | |
Ströbröd
|
½ dl |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 msk |
Rödkål
|
100 g |
---|---|
2 dl | |
Färsk, riven pepparrot
|
2 msk |
Grovrivet äpplen
|
1 dl |
Honung
|
1 tsk |
Salt
|
2 krm |
Hackad färsk dill
|
2 msk |
Tunnbröd
|
skivor |
---|---|
Salladsblad
|
|
Klyftor av äpplen
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
419 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,2 % | 25 g |
Fett: | 65 % | 30,8 g |
Kolhydrater: | 10,8 % | 11,2 g |

