Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(117 st)

Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl ris
  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här

Gör så här

Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på båda sidor. Tillsätt syrad grädde, senap och fond. Låt sjuda ca 10 min. Strö över gräslök. Servera gärna ris och sallad.

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa: