Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(168 st)

Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl ris
  • 65 g blandad grönsallad

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på båda sidor.
  3. Tillsätt syrad grädde, senap och fond. Låt sjuda ca 10 min. Strö över gräslök och servera med ris och sallad

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag