Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(131 st)

Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl ris
  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här

Gör så här

  1. Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på båda sidor.
  3. Tillsätt syrad grädde, senap och fond. Låt sjuda ca 10 min. Strö över gräslök och servera med ris och sallad

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa: