Kycklingburgare med rökt paprika och tomat

Kycklingburgare med rökt paprika och tomat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(170 st)

Kycklingburgare på grillad kycklingfilé mellan skivor av härligt surdegsbröd. Med smaksatt crème fraiche som dressing blir dessa kycklingburgare till riktig snabbmat när den är som bäst!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Rör ihop smör-&rapsolja med paprikapulver och salt. Pensla kycklingen med blandningen. Dela ev bröden och grilla dem på båda sidor. Grilla kycklingen 2-3 min på varje sida. Skala rödlöken. Skär tomat och lök i tunna skivor. Servera kycklingen mellan bröden med crème fraiche och grönsaker.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 440 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag