Kycklingburgare med rökt paprika och tomat

Kycklingburgare med rökt paprika och tomat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(170 st)

Kycklingburgare på grillad kycklingfilé mellan skivor av härligt surdegsbröd. Med smaksatt crème fraiche som dressing blir dessa kycklingburgare till riktig snabbmat när den är som bäst!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Gör så här

Gör så här

Rör ihop smör-&rapsolja med paprikapulver och salt. Pensla kycklingen med blandningen. Dela ev bröden och grilla dem på båda sidor. Grilla kycklingen 2-3 min på varje sida. Skala rödlöken. Skär tomat och lök i tunna skivor. Servera kycklingen mellan bröden med crème fraiche och grönsaker.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 440 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa: