Kycklingburgare med rökt paprika och tomat
25 min
Huvudrätt
•
Kycklingburgare på grillad kycklingfilé mellan skivor av härligt surdegsbröd. Med smaksatt crème fraiche som dressing blir dessa kycklingburgare till riktig snabbmat när den är som bäst!
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
375 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 28 g |
Fett: | 15 g |
Ingredienser
Tunnskivad kycklingbröstfilé
|
400 g |
---|---|
2 msk | |
Rökt paprikapulver
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Surdegsbröd, skivat
|
240 g |
Till servering:
2 dl | |
Rödlök
|
1 |
Tomater
|
2 |
Sallad
|
1 kruka |