Grillad kycklingburgare med ädelost

Grillad kycklingburgare med ädelost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(70 st)

Kycklingburgare på stekt surdegsbaguette med ädeloströra på toppen. Gott och enkelt till lunch eller att ta med på picknick eller utflykt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g tunnskivad kycklingbröstfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 surdegsbaguette
  • 1 liten rödlök
  • 65 g babyspenat

Ädeloströra

Gör så här:

Gör så här:

Riv eller mosa osten till ädeloströran och blanda med kvarg. Salta och peppra kyckling-filéerna och grilla eller stek dem i smör 1–2 min på varje sida. Skär baguetten i 4 bitar och dela dem. Skala och skär löken i ringar. Rosta eller stek bröden och lägg ihop dem med kyckling, oströra, spenat och lökringar emellan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem