Kycklingburgare med rökt paprika och tomat
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Kycklingburgare på grillad kycklingfilé mellan skivor av härligt surdegsbröd. Med smaksatt crème fraiche som dressing blir dessa kycklingburgare till riktig snabbmat när den är som bäst!
Ingredienser
|
Tunnskivad kycklingbröstfilé
|
400 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Rökt paprikapulver
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Surdegsbröd, skivat
|
240 g |
Till servering:
| 2 dl | |
|
Rödlök
|
1 |
|
Tomater
|
2 |
|
Sallad
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
362 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 33,5 % | 29,9 g |
| Fett: | 26,4 % | 10,8 g |
| Kolhydrater: | 40,1 % | 35,8 g |