Kycklingburgare med rökt paprika och tomat
                                
                                     25 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  25 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Snabbmat
                        
                
                    •
                    
            
         
    Kycklingburgare på grillad kycklingfilé mellan skivor av härligt surdegsbröd. Med smaksatt crème fraiche som dressing blir dessa kycklingburgare till riktig snabbmat när den är som bäst!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Tunnskivad kycklingbröstfilé
                                            
                                     | 400 g | 
|---|---|
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Rökt paprikapulver
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Surdegsbröd, skivat
                                            
                                     | 240 g | 
Till servering:
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Tomater
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Sallad
                                            
                                     | 1 kruka | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
362 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g | 
| Protein: | 33,5 % | 29,9 g | 
| Fett: | 26,4 % | 10,8 g | 
| Kolhydrater: | 40,1 % | 35,8 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)