Kyckling med bacon och ostsås

Kyckling med bacon och ostsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(105 st)

Saftiga kycklingfiléer och knaperstekt bacon smakar gott med Kelda ostsås. Läckert med klyftpotatis till.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna 5-6 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Knaperstek bacon och låt det rinna av på hushållspapper. Värm såsen. Skär kycklingen i skivor, häll över såsen och toppa med bacon och hackad gräslök.

Tips:

Klyftpotatis är gott till.

Skriv ut

Källa: