Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

30 min
En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kyckling-i-pitabrod-med-coleslaw-pa-primorer/

Gör så här

  • Finstrimla kålen och sockerärterna. Skiva rädisorna. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs och senap. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
  • Plocka loss allt kött från kycklingen. Fyll pitabröden med coleslaw och kyckling.
Klart!

Severa med färsk oregano eller koriander.

Energi:

320 kcal

Protein: 16 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 12 g

Ingredienser

cole slaw
Vitkål
200 g
Sockerärter
50 g
Rädisor
½ knippe
1 dl
Majonnäs
2 msk
Salt
Svartpeppar
Grillad kyckling
½
Pitabröd
4