Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

30 min

En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

cole slaw

  • ½ grillade kycklingar
  • 4 pitabröd

Gör så här:

Gör så här:

Finstrimla kålen och sockerärterna. Skiva rädisorna. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs och senap. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt. Plocka loss allt kött från kycklingen. Fyll pitabröden med coleslaw och kyckling.

Tips:

Severa med färsk oregano eller koriander.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem