Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer
30 min
Huvudrätt
Middag
•
En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.
Ingredienser
cole slaw
|
Vitkål
|
200 g |
|---|---|
|
Sockerärter
|
50 g |
|
Rädisor
|
½ knippe |
| 1 dl | |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Salt
|
|
|
Svartpeppar
|
|
Grillad kyckling
|
½ |
|---|---|
|
Pitabröd
|
4 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Severa med färsk oregano eller koriander.
Näringsvärden, per port
Energi:
510 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 26,3 % | 33 g |
| Fett: | 42,6 % | 24,6 g |
| Kolhydrater: | 31,1 % | 39,1 g |