Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

30 min Huvudrätt Middag
Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.

Ingredienser

cole slaw

Vitkål
200 g
Sockerärter
50 g
Rädisor
½ knippe
1 dl
Majonnäs
2 msk
Salt
Svartpeppar
Grillad kyckling
½
Pitabröd
4

Gör så här

  • Finstrimla kålen och sockerärterna. Skiva rädisorna. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs och senap. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
  • Plocka loss allt kött från kycklingen. Fyll pitabröden med coleslaw och kyckling.
Klart!

Severa med färsk oregano eller koriander.

Näringsvärden, per per port

Energi:

320 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 16 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 12 g
https://www.arla.se/recept/kyckling-i-pitabrod-med-coleslaw-pa-primorer/