Ost med nöt- och fruktmüsli

Ost med nöt- och fruktmüsli

15 min Buffé Förrätt Efterrätt
Ost på nytt sätt, i form av en liten men naggande god aptitretare. En perfekt förrätt där ostens konsistens och sälta passar ljuvligt till den söta honungen och de knapriga nötterna.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kvibille-svecia-med-not--och-fruktmusli/

Gör så här

  • Hacka mandeln och nötterna grovt. Strimla aprikoserna. Blanda alla ingredienser till müslin väl.
  • Rosta müslin i en torr, varm stekpanna tills den är knaprig och har fått färg.
  • Servera müslin med osten och ringla över rödvinssirapen.
  • Garnera gärna med färsk mynta.
Klart!

Ingredienser

Mandel
½ dl
Hasselnötter
½ dl
Torkade aprikoser
5
Havregryn
1 dl
Russin
½ dl
Salt
½ krm
Rapsolja
1 msk
Flytande honung
1 msk
Till servering:
100 g
Sirap med rödvinssmak
1 msk