Glöggpannacotta
4 tim
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Dessert
Efterrätt
•
En kryddig glöggpannacotta som bjuder på klassiska julsmaker i ny tappning. Kanel, stjärnanis och vanilj i en krämig och välsmakande pannacotta. En trevlig avslutning på middagarna i juletid! Förbered i god tid så pannacottan hinner sätter sig ordentligt!
Ingredienser
| 1½ dl | |
|
Strösocker
|
¾ dl |
|
Kanelstång
|
1 |
|
Liten bit stjärnanis
|
1 |
|
Vaniljpulver
|
1 krm |
|
Gelatinblad
|
2 |
| 3 dl |
Lag:
|
Blossa lättglögg
|
3 dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
3 msk |
|
Lingon
|
¾ dl |
Gör så här
Lag:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
223 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g |
| Protein: | 3,8 % | 2,1 g |
| Fett: | 44,9 % | 11,3 g |
| Kolhydrater: | 41,6 % | 22,8 g |