Glöggpannacotta
4 tim
Buffé
Dessert
Efterrätt
•

En kryddig glöggpannacotta som bjuder på klassiska julsmaker i ny tappning. Kanel, stjärnanis och vanilj i en krämig och välsmakande pannacotta. En trevlig avslutning på middagarna i juletid! Förbered i god tid så pannacottan hinner sätter sig ordentligt!
Ingredienser
1½ dl | |
Strösocker
|
¾ dl |
Kanelstång
|
1 |
Liten bit stjärnanis
|
1 |
Vaniljpulver
|
1 krm |
Gelatinblad
|
2 |
3 dl |
Lag:
Blossa lättglögg
|
3 dl |
---|---|
Strösocker
|
3 msk |
Lingon
|
¾ dl |
Gör så här
Lag:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
223 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 3,8 % | 2,1 g |
Fett: | 44,9 % | 11,3 g |
Kolhydrater: | 41,6 % | 22,8 g |

