Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Krutonger med friterad grönkål och löjrom
Krutonger med friterad grönkål och löjrom
45 min
Buffé
Förrätt
•
Kommentarer
Lyxiga snittar med löjrom får sällskap av krämig smetana och krispig grönkål. De passar också bra som lättare förrätt. Receptet är skapat av Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008.
Andra liknande recept
60+ min
Laxtårta med löjrom
(103)
20 min
Crostini med kronärtskockskräm och räkor
(72)
30 min
Löjromspizza
(11)
15 min
Snacks med ost och ägg
(23)
15 min
Laxsnurror
(80)
Fler recept
Tom Sjöstedt
Årets kock 2008
Provlagat av Årets Kock
Klart!
Näringsvärden, per styck
Energi:
235 kcal
Protein:
2 g
Kolhydrater:
5 g
Fett:
23 g
Ingredienser
Andra liknande recept
60+ min
Laxtårta med löjrom
(103)
20 min
Crostini med kronärtskockskräm och räkor
(72)
30 min
Löjromspizza
(11)
15 min
Snacks med ost och ägg
(23)
15 min
Laxsnurror
(80)
15 min
Crostini med rökt lax
(96)
30 min
Snittar till champagne
(68)
15 min
Tunnbrödssnittar
(11)
15 min
Krustader med avokado, räkor och pepparrot
(198)
Minipajer med ost
(213)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum