Krämig nyponfromage

Krämig nyponfromage

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Nyponsoppa blandad med vispad mellangrädde blir en lätt och läcker fromage.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 minuter. Vispa grädden. Ta upp gelatinet och låt det smälta tillsammans med lite av nyponsoppan på svag värme i en kastrull. Rör ner det smälta gelatinet i grädden. Blanda grädden försiktigt med farinsocker och resten av nyponsoppan. Häll upp i 4 portionsskålar eller glas. Låt stelna i kylen ca 3 timmar. Lägg på halverade vindruvor och ringla ev över lite nyponsoppa.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem