Korvburgare med syrade grönsaker

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag Snabbmat
Korvburgare med syrade grönsaker

Förvandla favoritkorven till en korvburgare som gärna avnjuts med vår enkla och goda dressing på smetana tillsammans med ett gott surdegsbröd. Syrad vitkål köper du färdig på burk.

Ingredienser

Kryddiga korvar
4
Paprika
1

Dressing

1 dl
BBQ tomatketchup
½ dl
Surdegsbröd
8 skivor
Syrad vitkål

Gör så här

  • Rör ihop dressingen.
  • Dela korvarna på längden nästan igenom och vik ut dem. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
  • Grilla eller stek korv och paprika i smör-&rapsolja 2–3 min på varje sida. Grilla eller stek brödskivorna.
  • Bred dressing på bröden och lägg ihop dem med korv, paprika och syrad vitkål emellan.
Klart!

Syrade grönsaker hittar du i din butik.

Näringsvärden, per port

Energi:

620 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 22 g
Kolhydrater: 52 g
Fett: 35 g
https://www.arla.se/recept/korvburgare-med-syrade-gronsaker/