Korvbröd med rostad lök

Korvbröd med rostad lök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Att baka egna korvbröd är både enkelt och gott. Tänk bara på att genast frysa in de korvbröd som inte ska ätas samma dag.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Gör så här:

Smula ner jästen i en bunke och tillsätt mjölk och salt. Rör om tills jästen löst sig. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig deg. Dela degen i 12 bitar och forma dem till släta, avlånga korvbröd. Lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk ca 1 tim eller tills bröden jäst upp till dubbel storlek. Sätt ugnen på 225°. Grädda korvbröden i mitten av ugnen 8-10 min. Låt kallna på galler.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem