Korv Marrakech

Korv Marrakech

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Goda gryn med mager korv och smaker från Marocko. Den heta såsen sätter fart på kroppen!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2½ dl bulgur
  • 5 dl hönsbuljong
  • 6 wienerkorvar
  • 1 gul lök
  • 4 tomater
  • 2 tsk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 2 tsk malen spiskummin
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • 2 dl kikärter

Het sås:

Gör så här:

Gör så här:

Tillaga bulgur i buljongen enligt anvisning på förpackningen. Skär korven i bitar. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i bitar. Stek korv, lök och tomater i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Krydda med spiskummin och persilja. Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Blanda ner kikärter och bulgur. Rör ihop ingredienserna till såsen och servera till.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem