Korv Marrakech
                                
                                     30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Goda gryn med mager korv och smaker från Marocko. Den heta såsen sätter fart på kroppen!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Bulgur
                                            
                                     | 2½ dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Hönsbuljong
                                            
                                     | 5 dl | 
| 
                                            
                                                Wienerkorvar
                                            
                                     | 6 | 
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Tomater
                                            
                                     | 4 | 
| 2 tsk | |
| 
                                            
                                                Malen spiskummin
                                            
                                     | 2 tsk | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk persilja
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Kikärter
                                            
                                     | 1 burk | 
Het sås:
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Pressad vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Sambal oelek
                                            
                                     | 1 tsk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
574 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,5 g | 
| Protein: | 15,9 % | 22,4 g | 
| Fett: | 49,6 % | 32,2 g | 
| Kolhydrater: | 34,5 % | 48,7 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    