Korintkakor

Korintkakor

Betyg

(50 st)

Korintkakor, med sina karaktäristiska ränder från en gaffel, tillhör de klassiska småkakorna. Korinter kan bytas mot hackade russin.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Gör så här:

Gör så här:

Arbeta ihop smör, vaniljpulver, socker och mjöl i en matberedare eller på en bänk. Blanda korinter i degen. Platta ut degen, lägg den i en plastpåse och låt vila i kyl minst 30 min. Sätt ugnen på 175°. Rulla små bollar av degen och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Tryck till kakorna lätt med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 60 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem