Kolakräm med rårörda svarta vinbär
                                
                                     15 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Den söta kondencerade mjölken passar utmärkt att blanda upp med fräsch yoghurt. Toppad med vinbär och kripiga havrekakor blir detta en ljuvlig dessert att avsluta måltiden med.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Karamelliserad mjölk à 400 g
                                            
                                     
                                 | 
                                1 burk | 
|---|---|
| 2½ dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Svarta vinbär
                                            
                                     
                                 | 
                                225 g | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Havreflarn
                                            
                                     
                                 | 
                                8 | 
|---|
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
277 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g | 
| Protein: | 8,8 % | 6 g | 
| Fett: | 29,7 % | 9,3 g | 
| Kolhydrater: | 61,5 % | 42 g |