Kokt torsk med brynt smör

Kokt torsk med brynt smör

Betyg

(86 st)

Färsk torsk är en delikatess. Köttet blir fastare och mer smakrikt om du lättrimmar fisken innan den tillagas.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Gnid in fisken med salt och låt den ligga ca 30 min. Koka upp 1 liter vatten i en kastrull. Skölj fisken och låt den sjuda i vattnet på svag värme tills innertemperaturen är 50°, 6–8 min. Bryn smöret. Servera fisken med smöret, riven pepparrot, rädisor och kokt potatis.

Brynt smör - en riktig smakförhöjare!

 

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem