Kokt torsk med brynt smör

Kokt torsk med brynt smör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(86 st)

Färsk torsk är en delikatess. Köttet blir fastare och mer smakrikt om du lättrimmar fisken innan den tillagas.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Gnid in fisken med salt och låt den ligga ca 30 min. Koka upp 1 liter vatten i en kastrull. Skölj fisken och låt den sjuda i vattnet på svag värme tills innertemperaturen är 50°, 6–8 min. Bryn smöret. Servera fisken med smöret, riven pepparrot, rädisor och kokt potatis.

Brynt smör - en riktig smakförhöjare!

 

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem