Kladdkaka med Polly och färskostswirl
50 min
•
Arbetstid: 20 min
Dessert
Fika
Frysbar
•
Kladdig kaka, seg brownie och frisk cheesecake - tre favoriter i ett. Kakan smakar bäst om den görs dagen innan och serveras med vispad grädde eller vaniljglass.
Ingredienser
| 150 g | |
|
Mörk choklad 70%
|
150 g |
|
Rostade salta cashewnötter
|
100 g |
|
Ägg
|
3 |
| 150 g | |
|
Rårörsocker
|
2 dl |
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|
Polly, t ex Polly
|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
388 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 6,4 % | 6,1 g |
| Fett: | 57 % | 25 g |
| Kolhydrater: | 36,6 % | 34,9 g |
Video
Kladdkaka med Polly och färskostswirl - gör så här
Louise Johansson, Sveriges första mästerkock, bakar kladdkaka med Arla Kökets färskost i smeten.