Kladdkaka med mynta och rabarber
45 min
Efterrätt
Fika
Frysbar
•

Härligt kladdig kladdkaka med rabarberkompott i smeten och en frisk ton av mynta. Annorlunda och smakfull kladdkaka!
Ingredienser
100 g | |
Ägg
|
2 |
Strösocker
|
2 dl |
Vetemjöl
|
1 dl |
Kakao
|
¾ dl |
Vaniljsocker
|
1½ tsk |
Rabarberkompott:
Rabarber i bitar
|
1 dl |
---|---|
Honung
|
1 msk |
Strösocker
|
1 tsk |
Hackad färsk mynta
|
2 msk |
Till garnering:
2 dl | |
Färsk mynta och rabarber
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
346 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 4,5 % | 3,8 g |
Fett: | 57,5 % | 22,5 g |
Kolhydrater: | 38 % | 32,4 g |

