Kladdkaka med mynta och rabarber
45 min
•
Arbetstid: 25 min
Efterrätt
Fika
Frysbar
•
Härligt kladdig kladdkaka med rabarberkompott i smeten och en frisk ton av mynta. Annorlunda och smakfull kladdkaka!
Ingredienser
| 100 g | |
|
Ägg
|
2 |
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Vetemjöl
|
1 dl |
|
Kakao
|
¾ dl |
|
Vaniljsocker
|
1½ tsk |
Rabarberkompott:
|
Rabarber i bitar
|
1 dl |
|---|---|
|
Honung
|
1 msk |
|
Strösocker
|
1 tsk |
|
Hackad färsk mynta
|
2 msk |
Till garnering:
| 2 dl | |
|
Färsk mynta och rabarber
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
346 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 4,5 % | 3,8 g |
| Fett: | 57,5 % | 22,5 g |
| Kolhydrater: | 38 % | 32,4 g |